fbpx

За нас

За нас

DIFFERENT-JOURNEY.COM Е ПЛАТФОРМА СЪЗДАДЕНА И ПОДДЪРЖАНА ОТ НАСТОЯЩИ И БИВШИ СЛУЖИТЕЛИ НА „КОМПЮТЕЛ ПЛОВДИВ“ООД.

Идеята за тази платформа се роди от нашите «изнесени офиси» в планината, които организирахме, за да се възстановим след напрегнат и сложен проект.

Така открихме много интересни маршрути и  високо енергийни места, направихме различни, вълнуващи  пътувания които решихме да споделим, както и да създадем простраство, в което всеки който желае може да споделя.

В DIFFERENT-JOURNEY.COM може да споделяте или да намерите информация за:

Програми, които водят до бързо възстановяване на тялото и духа; за различни, нестандартни дестинации; да направите контакт с водача на съответен маршрут

Теми за развиване на духа, душата, тялото и творческите способности на човека.

Интересни, различни, високо енергийни места, легендарни маршрути, културни забележителности, нови йога и спа дестинации, приключения в България и чужбина.

Кои сме ние?

Компютел Пловдив ООД е фирма с над 15 годишен опит в сферата на информационните технологии. През последните години се специализирахме в две основни направления: информационна сигурност и разработка на уеб приложения.

Ние сме сплотен екип и обичаме да почиваме и да се забавляваме заедно. Още през 2016 г. намерихме нашата формула за ефективна работа и бързото ни възстановяване след напрегнат и сложен проект.

Споделихме опитa си с международната фирма ZappiStore Ltd. с офиси в Лондон, Кейп Таун, Бостън и Сингапур и организирахме за тях изнесен офис в България за 7 дни.

За тях «изнесеният офис»   донесе изключителни корпоративни резултати, съчетани с незабравимо изживяване и възстановяване.

Нашата формула

Преместваме за няколко дни офиса на високо енергийно място;

Правим йога практики преди и след работа;

Работим в нова различна среда;

Завършваме деня с много спортни активности, прекрасна и внимателно подбрана храна и много забавления.

Приложихме тази формула и по време на нашите ваканции

Винаги подбираме много внимателно местата си за почивка, храната и организираме много трекинг маршрути, йога, спортни активности, танци и забавления.

 
 

За организаторите на специфични маршрути и дестинации, платформата different-journey.com предлага:

пространство за споделяне на идеи.

възможност за подробно описание на конкретен маршрут.

описание и информация за водача, мястото и начина на провеждането му.

За тази цел, всеки, който има желание да популяризира своя идея, която отговаря на целите и мисията на платформата може да ни пише на имейл: info@different-journey.com

 
 

Let`s work together

You, too, can be a part of the Stay Different by collaborating and working with us. We are also on the lookout for new partners to work with. Get in touch with us!

Contact us!