fbpx

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

Трекинг & Приключения

ДАТА

2 юли- 9 юли

Място

България

Цени

Попитайте за цена

В ЗЕМЯТА НА ОРФЕЙ

Нов начин за почивка и възстановяване

Какво ви предлагаме?

Предлагаме ви 6 незабравими дни в невероятната Родопа планина. Ако има дестинация, която си струва да бъде посетена от всеки турист през всеки сезон на годината, то това със сигурност са Родопите. Ние ще съчетаем за вас ценна програма, включваща: походи на високо енергийни места, културни посещения (Пловдив – Европейска столица на културата 2019), кристален въздух, незабравими гледки за любителите на фотографията, уникална природа, изключителна българска местна кухня, терапии за тяло и лице, нови приключения, DJ партита и забавления!

Ние ви предлагаме:

  • Високо енергийни места – запазени от древни времена
  • Уникални природни творения
  • Културни посещения
  • Приключения
  • Прекрасна българска кухня
  • SPA терапии
  • Екскурзовод

 

Къде?

Родопите са една от най-красивите и загадъчни планини не само в България, но и в цяла Европа. Според най-известната легенда тук е роден митичният певец Орфей.

Кой е Орфей?

Тракийски цар, основател на учението Орфизъм и смятан за най-великият певец и поет на древността. Той омагьосва хората и животните с магическата си музика. Според древногръцката митология, Орфей е живял около 1400 г. пр. Хр.

В основата на Орфизмът е самоусъвършенстването, духовното израстване и безсмъртието на човешката душа…

АКЦЕНТИ

Трекинги

Закуски

Култура

Екскурзовод

СПА процедури

Приключения

Защо България

още...

МЯСТО

Родопите – една от най-красивите и загадъчни планини не само в България, но и в цяла Европа

 

За нас

Скъпи приятели, нашият екип изпробва и препоръчва специално за Вас програма, която е не просто почивка, а презареждане на едно ново, много по-дълбоко ниво. Ще бъдете няколко дни на прекрасно, високоенергийно място в компанията на положителни хора.

Благодирим на България Холидейз ЕООД, с помощта на които създадохме креативна програма, която включва активна почивка, емоционални нови преживявания, музикални вечери, нови вкусове и всичко това неусетно освобождава тялото и съзнанието от натрупания стрес и напрежение, повишава тонуса, освобождава естествения поток на спонтанност и интелигентност.

Чрез това приключение ние постигнахме пълен баланс и преоткрихме нови сили и възможности в себе си.

Абонирай се