fbpx

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

Йога & Вино & Терапии

ДАТА

12 юли- 19 юли

Място

България

Цени

Попитайте за цена

ЗА РОЗИТЕ И ВИНОТО

Във въздуха се носи аромат на маслодайна роза, лавандула, мента; релаксираме в горещи минерални извори, възстановяваме енергията си с кундалини йога, масаж, Аромотерапии, вино терапии, яздене на коне и разходка в долината на розитетракийските царе и древните тракийски светилища, разположени на едни от най-високо енергийни места…

Мястото за нашето физическо и духовно презареждане е комплекс за винен и спа туризъм разположен под южните склонове на Средна гора, в непосредствена близост до уникален тракийски царски култов център. Нашето убежище на спокойствие и релакс се предлага на гостите си невероятна гледка, тредиционна българска кухня, впечатляващи вина-медалисти и условия за неповторим йога и СПА ретрийт.

Интересната и впечатляваща архитектура на комплекса може да бъде сравнена с древен манастир. Интериорът на хотела е изпълнен с естествени материали и ръчно изработените мебели и тъкани, които представят магията на българския фолклор.

В центъра на комплекса се намира ВИНАРСКАТА ИЗБА, в която ще дегустираме божествената напитка. Енотеката наподобява ротонда, която гостите чувстват като новия храм на бога на виното – Дионис. Храм, в който можем да се докоснем до Орфическата космогония, култа към виното и до света на древните траки, оставили ни в дар изкуството да правим и пием вино.

АКЦЕНТИ

Винен тур

Култура

Йога

Езда

Ароматерапии

Вино терапии

Закуска

Екскурзовод

Защо България

още...

МЯСТО

Комплексът е разположен под южните склонове на Средна гора, в непосредствена близост до уникален тракийски царски център. Комплексът е на по-малко от 1 час път от гр.Пловдив …

 

За нас

Скъпи приятели, нашият екип изпробва и препоръчва специално за Вас програма, която е не просто почивка, а презареждане на едно ново, много по-дълбоко ниво. Ще бъдете няколко дни на прекрасно, високоенергийно място в компанията на положителни хора.

Благодирим на България Холидейз ЕООД, с помощта на които създадохме креативна програма, която включва активна почивка, емоционални нови преживявания, музикални вечери, нови вкусове и всичко това неусетно освобождава тялото и съзнанието от натрупания стрес и напрежение, повишава тонуса, освобождава естествения поток на спонтанност и интелигентност.

Чрез това приключение ние постигнахме пълен баланс и преоткрихме нови сили и възможности в себе си.

Абонирай се