fbpx

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

Йога & Трекинг

ДАТА

30 авг - 6 сеп

Място

България

Цени

Попитайте за цена

ВИСОКО ЕНЕРГИЙНИ МЕСТА В ПИРИН

Нов начин за почивка и възстановяване

Скъпи приятели, избирайки нашето предложение Вие избирате не просто почивка, а презареждане на едно ново, много по-дълбоко ниво. Ще бъдете няколко дни на прекрасно, високоенергийно място в компанията на положителни хора.

Какво ви предлагаме?

Нашият екип създава за Вас креативна програма, която включва активна почивка, емоционални нови преживявания, музикални вечери, нови вкусове и всичко това неусетно освобождава тялото и съзнанието от натрупания стрес и напрежение, повишава тонуса Ви, освобождава естествения поток на спонтанност и интелигентност.

Когато усетите себе си напълно балансирани, ще усетите собствения си творчески потенциал и ще преоткриете нови сили и възможности в себе си.

Къде?

В България!
В Пирин планина – част от Национален парк Пирин. Нашето “скривалище” е разкошен потънал в зеленина комплекс, разположен в красива долина между Рила, Пирин и Родопи.
Национален парк Пирин е безценно парче от българско и световно наследство, включено в програмата – “Човекът и биосферата” на ЮНЕСКО.

АКЦЕНТИ

Закуска

Забележителности

Трекинги

Колоездене

Йога

Спа

Спорт

Защо България

още...

МЯСТО

Сгушен в красивата долина Разлог-Банско, само на 150 км от София, в близост до известния ски курорт Банско, курортът предоставя уникалната възможност за работа и почивка …

За нас

Скъпи приятели, нашият екип изпробва и препоръчва специално за Вас програма, която е не просто почивка, а презареждане на едно ново, много по-дълбоко ниво. Ще бъдете няколко дни на прекрасно, високоенергийно място в компанията на положителни хора.

Благодирим на България Холидейз ЕООД, с помощта на които създадохме креативна програма, която включва активна почивка, емоционални нови преживявания, музикални вечери, нови вкусове и всичко това неусетно освобождава тялото и съзнанието от натрупания стрес и напрежение, повишава тонуса, освобождава естествения поток на спонтанност и интелигентност.

Чрез това приключение ние постигнахме пълен баланс и преоткрихме нови сили и възможности в себе си.

Абонирай се